Har du renoverat badrummet och nu planerar att inreda det? Här är några smarta tips rörande förvaring i badrummet och även hur du sedan håller det fräscht och fint med hjälp av enkel men noggrann städning.

En badrumsrenovering är mycket jobb, och det vet den som någon gång renoverat badrummet. Likaså vet denne även om att det inte är klart i badrummet bara för att kakelplattorna har härdat klart. Det är nu det är dags att inreda badrummet. Så vad är det då som är viktigt att tänka på? Förvaringen såklart. Det är något som bland annat Vi i villa skrivit om, så läs deras artikel och ta del av enkla råd på hur du slipper röra i ditt nyrenoverade badrum.

Något som många sedan glömmer att tänka på är hur badrummet är precis som vilket annat rum som helt – det behöver städas. Kolla in denna video för att få några goda råd om snabb och effektiv städning:

Få in grönska i badet

Har du inrett badrummet med badkar? Lyx! Då är ett tips att även inreda rummet med grönska för att verkligen sätta lyxkänslan på max. Välj med fördel orkidéer och andra växter som trivs i fuktiga miljöer och våga ställa plantorna direkt på badkarskanten – se bara till att du har fat under dem så att blomjorden inte hamnar i badvattnet!