För att du ska må bra ska både kropp och knopp vara i balans. Skönheten kommer ju till viss del inifrån och hälsan spelar stor roll i hur du ser ut på utsidan. Sömn, träning, frisk luft och en del skönhetsbehandlingar ger dig ett trevligt helhetsintryck.

Snåla inte gentemot dig själv. Du ska naturligtvis inte slänga pengar omkring dig men en spadag, en massage eller en hårförlängning kan göra mycket för ditt välmående. Du kan till exempel boka hårförlägning hos Feel the Hair för att känna dig kvinnligare.

 

Rå om dig själv i förkylningstider

När det är kallt och grått ute och sjukdomarna sprids lättare, är det extra viktigt att rå om dig själv – dels för att må bättre men också för att känna dig mer tillfreds med dig själv. Det finns många skönhetsknep du kan ta till för att boosta dina egna drag eller förvandla dig på ett naturligt sätt. Ett av dessa är att ta hand om håret. Skäm bort hud och hår med kosttillskott och inpackningar och ansiktsbehandlingar. Gör en hårförlängning eller ett klipp så att dina toppar blir fräscha igen. Byt hårfärg! Ja, det finns massor att göra.

 

En spadag är aldrig fel

Något som är skönt för både den inre hälsan och det yttre är en spadag. Här kan du gotta dig i lyx och få behandlingar från morgon till kväll. Att gå på spa innebär att du kanske går in i olika bastur som ångbastu och ljusterapibastu. De hjälper dig att andas bättre och öppna upp luftvägar och lungor när det annars är lätt hänt att bli för kall. Idag finns många bra delas på spapaket på hotell dit du kan åka med din partner eller ett tjejgäng. Speciellt nu under coronatider är priserna betydligt lägre och du kan hitta massor med bra kampanjer.